Bröstförstoring

BRÖSTFÖRSTORING

 

** Läkare: dr. P. Kirjanen.

Silikon (Motiva eller Polytech) ingår i priset.

Blodprover  ingår i priset.

Bedövning (narkos) ingår i priset.

Kompressionskläder LipoElastic ingår i priset.

Stannar på kliniken (och övernattning) ingår i priset.

bröstförstoring_före_efter**

De kan finnas många skäl till att du vill förstora brösten, men bakom alla dessa skäl finns egentligen bara en verklig anledning – att känna sig vacker och tycka om sin kropp.

Bröstförstoringsoperationen ger möjligheten att korrigera brösten, till exempel efter en graviditet eller amning eller efter en stor viktförlust.

HUR GÅR HELA PROCESSEN TILL?

Operationen utförs av en licensierad plastikkirurg, dr Pille Kirjanen, som har över 10 års erfarenhet som kirurg. Hon har arbetat på Tartu universitets och Tallinns största regionalsjukhus, deltagit i många utbildningar världen över samt inriktat sig speciellt på bröstplastikoperationer med mycket goda resultat. Hon är mycket patientinriktad och hjälper alltid varje patient med att välja ut rätt teknik och implantat samt ser till att finnas till hands även under eftervården. Hon utför ca 300 operationer per år.

Före operationen går vi tillsammans igenom dina förväntningar och tittar närmare på ditt allmänna hälsotillstånd. Dessutom utför vi en undersökning av bröstkorgen och bröstkörtlarna. Slutligen mäter vi brösten för att planera valet av implantat och för att kunna bestämma placeringen av implantatet i förhållande till bröstkörteln. Vi kommer också att ta några bilder på brösten för sjukdomshistorikens skull.

Operationen tar en timme och utförs under allmän narkos.

Efter operationen stannar du kvar enbart över natten på vår klinik. Eventuellt kan du påbörja hemfärden redan morgonen därpå.

Även om återhämtningen varierar hos varje patient, behövs smärtlindring de första dagarna. Såren täcks med sårtejp och plåster i två veckor.

En stödjande BH kan bäras, beroende på varje enskilt fall.

Du bör i alla fall inte använda bygel-BH (push-up) strax efter operationen.

Som vid alla kirurgiska ingrepp, bör du undvika fysisk belastning under de första återhämtningsveckorna.

VAR UTFÖRS OPERATIONEN?

Hela processen sker i Tallinn, på ett nytt plastikkirurgiskt privatsjukhus, som byggdes under åren 2016–2017 och som har specialiserat sig på att tillhandahålla högteknologisk plastikkirurgi. Tallinn ligger ungefär en timmes flygresa bort. Ett femstjärnigt hotell väntar på dig med nordisk servicekvalitet och attraktiva priser.

På vår klinik har många framgångsrika operationer utförts varje år, med över 300 patienter från Skandinavien, förutom lokala patienter. Vi har mycket god erfarenhet av att organisera utländska patienters behandlingar och resor, med målet att säkerställa bästa möjliga estetiska resultat och patientsäkerhet.

Klinikpersonalen är alltid mycket vänlig och hjälpsam och utför sina uppgifter med stor professionalism.

Kontakta oss gärna om du vill få mer information eller har några frågor kring operationen.

Ring tel. +46 736 36 36 90 eller skicka e-post till info@mediresor.se

 

LÄS MER

 

 

 

 

 

(c) Mediresor, dr. P. Kirjanen

* Exemplen som ges i texten är generella och kan variera beroende på patienternas behov. För ytterligare information kontakta läkare.

 

** Detta är en verklig rekommendation från vår kund. Också vara medvetna om att sådana resultat kan varken utlovade eller garanterade.