Bukplastik i Tallinn, Estland

Bukplastik*

läkare: dr. P. Kirjanen.

Blodprover  ingår i priset.

Bedövning (narkos) ingår i priset.

Kompressionskläder LipoElastic ingår i priset.

Stannar på kliniken (och övernattning) ingår i priset.

vatsan_muotoilu_rasvaimu_rintojen_suurennus

**

 

 

 

BUKPLASTIK

Överflödig hud i nedre delen av buken förekommer hos många män och kvinnor efter en stor viktnedgång, liksom även hos kvinnor efter graviditet. Det här är ofta ett estetiskt problem.

Denna operation ger dig den mage som du förtjänar efter en hälsosam livsstil och träning.

HUR GÅR HELA PROCESSEN TILL?

I samband med att vi fastställer tiden för operationen, går vi tillsammans igenom dina förväntningar och möjligheterna att uppfylla dina önskemål. Vi bedömer ditt allmänna hälsotillstånd samt genomför undersökningar.

Utifrån dessa uppgifter ger vi dig en prisoffert. Samtidigt erbjuder vi dig lämpliga datum för operationen.

Om datumen inte passar, ber vi dig att återkomma med nya datum, så att du därefter kan bekräfta en bokning och sedan fortsätta med rådgivning via e-post och/eller telefon. 

Minibukplastik eller vanlig bukplastik utförs av dr Pille Kirjanen, som har lång erfarenhet och är licensierad plastikkirurg.

Operationen utförs under allmän narkos, som varar mellan 1 till 1,5 timme. Under operationen avlägsnas överflödig hud och bukmusklerna stramas upp.

Denna operation bör inte förväxlas med fettsugning, även om dessa två kan utföras samtidigt. Detta beslut tas tillsammans med patienten och läkaren.

Efter operationen blir du kvar på vår klinik ytterligare 1–2 dagar.

Återhämtningen från operationen kan ta 4–6 veckor. Under de första dagarna kan det vara svårt att stå rakt. Men det blir snart mycket bättre. Du kommer att få en stödkorsett, som ska bäras dygnet runt i 4–6 veckor. Tung fysisk belastning bör undvikas under de första veckorna.

VAR UTFÖRS OPERATIONEN?

Hela processen sker i Tallinn, på ett nytt plastikkirurgiskt privatsjukhus, som byggdes under åren 2016–2017 och som har specialiserat sig på att tillhandahålla högteknologisk plastikkirurgi. Tallinn ligger ungefär en timmes flygresa bort. Ett femstjärnigt hotell väntar på dig med nordisk servicekvalitet och attraktiva priser.

På vår klinik har många framgångsrika operationer utförts varje år, med över 300 patienter från Skandinavien, förutom lokala patienter. Vi har mycket god erfarenhet av att organisera utländska patienters behandlingar och resor, med målet att säkerställa bästa möjliga estetiska resultat och patientsäkerhet.

Klinikpersonalen är alltid mycket vänlig och hjälpsam och utför sina uppgifter med stor professionalism.

Kontakta oss gärna om du vill få mer information eller har några frågor kring operationen.

Ring tel. +46 736 36 36 90 eller skicka e-post till info@mediresor.se

 

LÄS MER

 

 

vatsan_muotoilu_rasvaimu_rintojen_suurennus (2)

**

 

 

 

 

 

 

 

(c) Mediresor, dr. P. Kirjanen

* Exemplen som ges i texten är generella och kan variera beroende på patienternas behov. För ytterligare information kontakta läkare.

** Detta är en verklig rekommendation från vår kund. Också vara medvetna om att sådana resultat kan varken utlovade eller garanterade.